- MISAO MESECA -


Copyright © 2008 by Mysteco Creative Team. All Rights Reserved.
O NAMA            MYSTERY SHOPPING            TRAINING              CONSULTING
" Information is a difference that makes a difference "
Gregory Bateson, 1979
NOVOSTI !

12.11.2008
Objavljeni su  rezultati istraživanja.Pogledajte ih ovde.

27.10.2008
Mysteco kupci su posetili 100 prodajnih objekata u Beogradu.
           TAJNI KUPCI       KLIJENTI
ETIČKI KODEKS     TAJNI KUPCI     KLIJENTI      
NASLOVNA            VESTI            PRESS           KONTAKT          FAQ (PITANJA)
Information is a difference that makes a difference!
--Gregory Bateson,1979


Naša POLITIKA KVALITETA je istovremeno  naš poslovni credo i naš etički kodeks:

1)        Pružamo konsalting usluge našim klijentima kompetentno, objektivno i uz očuvanje integriteta.
2)        Prihvatamo  angažovanje samo na projektima za koje smo kvalifikovani na osnovu  iskustva, znanja  i kompetenci svih članova našeg tima.
3)        Ukoliko sagledamo da postoji  bilo koja opasnost za našu objektivnost  ili integritet stavljamo to odmah do znanja korisniku usluge i ukoliko se uzrok ne može eliminisati odustajemo od sklapanja ugovora.
4)        Cene naših usluga se nalaze u razumnim i legitimnim okvirima za datu uslugu na tržištu znanja, a u skladu sa  obimom posla i odgovornošću koju preuzimamo.
5)        Prenosimo znanje klijentu izbegavajući  stvaranje zavisnosti klijenta od  konsultantskih usluga.
6)        Sve informacije i zapise dobijene od korisnika naših usluga  smatramo poverljivim, čuvamo ih i koristimo ih  samo uz njihovu saglasnost.
7)        U slučaju da se od nas traži da klijentima preporučimo  proizvode, opremu, usluge i slično, nikada se ne rukovodimo ličnom korišću, već zajedničkim interesom za kvalitet onoga što pružamo ili preporučujemo.
8 )        Poštujemo intelektualnu svojinu  i prava  naših klijenata i  drugih konsultantskih organizacija  i ne koristimo informacije, dokumentaciju i metodologiju bez dozvole.
9 )        Težimo da neprekidno proširujemo svoja znanja, da upoznajemo i primenjujemo najsavremenije tehnike i metodologije i da ih koristimo za stalno poboljšavanje naših usluga i dobrobiti naših klijenata.
10)        Naš marketing je zasnovan na istinitim podacima, profesionalnoj konkurenciji i očuvanju tradicija i vrednosti (stručnog) konsaltinga
11)        Svojim angažovanjem i primerom razvijamo kod klijenata svest o održivom razvoju i podstičemo ih na stalnu brigu o zaštiti životne sredine.

Mi ne tvrdimo da smo najbolji. Mi vam samo savetujemo da kada birate konsultante upotrebljavate pored razuma i srce.  Zamislite  da krenete da se penjete na Himalaje  sa nekim ko je izvanredan alpinista, ali jednostavno nije na "vašim talasnim dužinama". Nikada se nećete popeti. Sa konsultantima je slično.
Mystery Shopping, Training & Consulting