- MISAO MESECA -


NOVOSTI !

12.11.2008
Objavljeni su  rezultati istraživanja.Pogledajte ih ovde.

27.10.2008
Mysteco kupci su posetili 100 prodajnih objekata u Beogradu.
" Information is a difference that makes a difference "
Gregory Bateson, 1979
Copyright © 2008 by Mysteco Creative Team. All Rights Reserved.
O NAMA            MYSTERY SHOPPING            TRAINING              CONSULTING
           TAJNI KUPCI       KLIJENTI
           TAJNI KUPCI       KLIJENTI
ETIČKI KODEKS     TAJNI KUPCI     KLIJENTI      
NASLOVNA            VESTI            PRESS           KONTAKT          FAQ (PITANJA)
Information is a difference that makes a difference!
--Gregory Bateson,1979


Usluge koje pruža MYSTECO  baziraju se na  znanju naših eksperata i dugogodišnjem iskustvu u consaltingu, edukaciji i proverama različitih sistema menadžmenta u zemlji i inostranstvu,

Za svaki projekat mi biramo tim čiji se sastav menja zavisno od delatnosti našeg klijenta. Tim ima  uvek ima istu MISIJU - da poboljšamo  performanse i efektivnost sistema menadžmenta naših klijenata, kako bi im pomogli da se bolje pozicioniraju u okviru globalnog tržišta i  sve oštrije konkurencije. Naša MISIJA uključuje i širenje ideje o unapređenju KVALITETA i EKOETICI kao poslovnoj i životnoj filozofiji.

Naše reference u oblasti consaltinga čine, pre svega, reference naših eksperata, koji imaju dugogodišnje iskustvo u oblasti industrijskog razvoja, proizvodnje, različitih usluga, inspekcijskog i sanitarnog nadzora, konsaltinga, edukacije i audita (provere) različitih sistema menadžmenta   kompanija različitih delatnosti.

Oragnizaciji MYSTECO se priključuju i mladi obrazovani ljudi koji žele  da napreduju i koji sa nama dele zajedničku VIZIJU da samo oni koji veruju u KVALITET i bore se za njegovo poboljšanje na svim poslovnim nivoima i u svim sferama  života - imaju budućnost.

Sa našim klijentima uspostavljamo dugoročne odnose zasnovane na sposobnosti da im pomognemo od definisanja vizije, poslovne strategije i ciljeva do njihove implementacije i stalnog poboljšanja. Mi primenjujemo  proverene metode evaluacije na specifične potrebe  i ciljeve  klijenata, insistirajući na aktivnom učešću klijenta u realizaciji projekta  i  obukama koje organizujemo specijalno za klijenta ili na javnim seminarima.

Mi verujemo u snagu timskog rada sa klijentom u kome se sinergijom znanja I iskustva obe strane dolazi do uspešnih rezultata. Naš cilj nije samo da dovedemo klijenta do sertifikacije određenog sistema menadžmenta, već da doprinesemo suštinskoj promeni upravljanja poslovnim sistemom koja će rezultirati u manjim troškovima i većem profitu.

Naši konsultanti kombinuju kreativnost i tehnička znanja kako bi rešili  administrativne, informacione I komunikacione  probleme, kako bi povećali produktivnost i unapredili radno okruženje.
Primenjujući dugo godina razvijanu i proverenu metodologiju i praktično iskustvo pomažemo klijentu da identifikuje, dizajnira, primenjuje i evaluira svoje poslovne procese potrebne za optimizaciju interne radne efikasnosti uz maksimalno iskorišćenje spoljnih mogućnosti I izbegavanje opasnosti. Mi ga usmeravamo na način koji odgovara osobinama i kulturi njegove organizacije i specifičnom poslovnom okruženju. Pomažemo klijentu da svoj intelektualni kapital iskoristi na najbolji mogući način za inovacije, poboljšanje  performansi i bolje upravljanje rizicima.
Mystery Shopping, Training & Consulting